De goedkoopste opties om een PlayStation 5 te kopen

Binnenkort komt de PlayStation 5 uit. De verwachting is dat er twee modellen op de markt komen: de PS5 en PS5 Digital Edition. Bij die laatste variant kun je games digitaal downloaden en spelen, zonder dat je een fysieke blu-raydisc nodig hebt. Natuurlijk begrijpen we dat je de PS5 zo goedkoop mogelijk wilt kopen. Wij hebben voor je uitgezocht hoe je de PlayStation 5 het goedkoopste kan kopen in Nederland.

Twee modellen

De prijs zal voor de PS5 Digital Edition rond de 399 euro liggen en voor het normale model rond de 499 euro. Nu is het vaak zo dat de prijzen rond de lancering van de Playstation vaak ‘vast’ zijn. Bedrijven houden zich dan vast aan de adviesverkoopprijs, waardoor er geen echte deals te vinden zijn. Je kan bijvoorbeeld via de Tweakers Pricewatch kijken of je een voordelige deal kan scoren. Je ziet dan gelijk een prijsoverzicht, waarna je kan bepalen waar je het wil kopen. Houdt daarbij rekening dat er bij sommige websites nog een paar procent cashback af kan gaan!

Cashback

Het is daarom handig om te gaan kijken naar websites met cashback en kortingscodes. Zo heb je op Shopbuddies 3% cashback bij de Mediamarkt. Hierdoor heb je toch al €11,97 bespaart in een paar seconden. Bij BCC krijg je zelfs 4% cashback, wat uitkomt op een besparing van €19,96 bij het normale model. Wil je het liever via Bol.com bestellen? Dat kan ook, je krijgt daar 2,25% cashback.

Wil je weten welke cashback website het beste is? Lees dan ons artikel over de beste cashbackwebsites van Nederland.

Kortingscode

Heb je een kortingscode van een website? Probeer dan of die geldig is op de PlayStation 5. Kijk bijvoorbeeld of er een nieuwsbrief korting is op de website of als je je verjaardag instelt op de website voor verjaardag korting. Zo krijg je bij Game Mania korting op je verjaardag. Ben je binnenkort niet jarig? Maak dan een account aan met een verjaardag voor de volgende dag. Je krijg dan de volgende dag een e-mail met je kortingscode!

Let’s save some money!

Wil  je op de hoogte blijven van alle bespaartips? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

    sidebar-bottom

    Deel dit artikel:

    De Spaarmakkelijk nieuwsbrief

    Wil jij als eerste nieuwe shoppingtips & kortingscodes ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!