De leukste kerstdecoratie van 2020

Je kan het dit jaar echt niet missen: nieuwe kerstdecoratie!

Dankzij het thuiswerken is het voor veel mensen dit jaar extra leuk om je huis te versieren met prachtige kerstdecoratie. We hebben uitgezocht waar je dit jaar leuke kerstversiering kan scoren. Denk bijvoorbeeld aan een rustieke kaars met echte kerstkleuren of een beeld van een hert. Natuurlijk mag een kerstboom niet missen!

Wist je dat de meeste mensen al in oktober beginnen met hun kerstaankopen? Natuurlijk hoort de kerstdecoratie daar ook bij. Wanneer je vroeg begint met shoppen, heb je de meeste keuze uit het assortiment voor dit jaar. Je bent dan ook nog op tijd om producten te bestellen op websites zoals AliExpress, waar je soms wel een levertijd hebt van enkele weken.

Kerstdecoratie:


Vroeger zag je direct als iemand een kunstkerstboom in de kamer had staan. Tegenwoordig is dit echter niet meer het geval. Een kunstkerstboom heeft een heleboel voordelen ten opzichte van een echte kerstboom. Zo hoef je niet elk jaar naar het tuincentrum of de bouwmarkt te gaan en je auto vies te maken. Je hoeft je daarnaast geen zorgen te maken over uitvallende dennennaalden of over de brandgevaarlijkheid van een echte kerstboom.

Bekijk dit product

Met deze kaarsen in huis creëer je een gezellige sfeer in huis. De kaars heeft een combinatie van een donkerblauwe en goude kleur, wat perfect in de kerststemming past. De kaars is in verschillende maten verkrijgbaar, waardoor je het op een donkere kaarsonderzetter kan plaatsen voor een gezellige combinatie.

Bekijk dit product

Deze kaarsonderzetter kan je perfect combineren met de bovenstaande kaarsen. Het is een stevige onderzetter van metaal, waardoor je kaarsen er veilig op kunnen staan. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer bang te zijn dat de kaarsen gaan ‘lekken’.

Bekijk dit product

Met dit zakje imitatiesneeuw kan je bepaalde plekken een echte kerstsfeer geven. De imitatiesneeuw is makkelijk uit te strooien op je decoratie, waardoor je het opeens op heel veel plekken kan laten sneeuwen. Je hoeft bovendien niet bang te zijn dat het smelt.

Bekijk dit product

Deze kerstlampjes werken op een batterij en kan je daardoor op heel veel verschillende plekken gebruiken. Er worden standaard wasknijpertjes meegeleverd waarmee je de leukste foto’s kan ophangen. Doormiddel van de lampjes, knijpertjes en foto’s maak je een super gezellig plekje in je kamer.

Bekijk dit product

Deze houten kerstdecoratie van de LIDL is geweldig. Het bevat LED-verlichting met een mooie warme kleur verlichting. Het is gemaakt van onbehandeld natuurhout en is in vijf verschillende varianten verkrijgbaar. Je hebt keuze uit: een ster, een kerstboom, een kerstboom met kaarsen op de achtergrond, een losstaande kerstboom met lampjes en een rendier.

Bekijk dit product

7. Kerstkrans


Hiermee maak je jouw kerstdecoratie in huis helemaal af. Deze (kunst) kerstkrans kan je makkelijk aan je deur hangen doormiddel van de bevestigingspunten. Je kan daarnaast kiezen of je de krans met of zonder verlichting wilt. De kerstkrans kan je na afloop van de feestdagen weer makkelijk opbergen en bewaren tot het volgende jaar. Uiteindelijk is dit een veel goedkopere oplossing dan elk jaar een nieuwe kerstkrans kopen of maken.

Bekijk dit product

Deze Sneeuwbol van glas kan niet missen! Sneeuwt het niet in Nederland? Geen probleem, gewoon even schudden aan je sneeuwbol en dan heb je het. Nee even zonder grappen, het staat leuk tussen je andere kerstversiering. Gewoon doen!

Bekijk dit product

9. Kerstballen


Misschien heb je al kerstballen van de afgelopen jaren, maar het is ook leuk om door de jaren heen af te wisselen. Zo heb je bijvoorbeeld deze prachtige kerstballen in een rode kleur, maar ook in heel veel andere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan goud, groen, blauw of wit.

Bekijk dit product

Met deze wijnfleshouder zorg je tijdens het kerstdiner voor een feest op tafel. Je kan elke fles wijn hiermee in een echte kerstfles toveren. Je hebt tientallen verschillende soorten, waardoor er vast wel 1 variant tussen zit die jij leuk vindt.

Bekijk dit product

Met deze kerstverlichting kan je je kamer geweldig inrichten. Hang de lampjes hoog aan je muur of voor je raam en zorg voor een hele warme uitstraling. Je kan de lampjes met verschillende opties bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een warme kleur of juist gekleurde LED-lampjes. Deze variant heeft dan zelfs een afstandsbediening. Je bestelt de lampjes hier:

Bekijk dit product

Deel dit artikel:

Schrijf je in:

Wil je geld besparen en handige tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief