Altijd met dubbele korting bestellen bij Uber Eats

Altijd met extreme korting eten bestellen bij Uber Eats

Wist je dat het vaak mogelijk is om dubbele korting te krijgen bij Uber Eats? Zoals je misschien al hebt ervaren krijg je bij Uber Eats vaak kortingscodes die je kunt besteden vanaf bijvoorbeeld 15 euro. Je krijgt deze kortingscodes bijna wekelijks toegestuurd met Uber Eats.

Zo krijg je met bijvoorbeeld de kortingscode eats-dmh1vavuue 12 of 15 euro korting op je eerste bestelling. Deze korting is volgens de regels pas geldig vanaf 20 euro. Je kan met het onderstaande trucje echter meer korting krijgen en voor een paar euro eten!

De uitleg:

Je hebt in de app een plek met de ‘nieuwste deals’. Hier staan speciale acties van restaurants of Uber Eats zelf. Als je daarop klikt, zie je vaak 1 + 1 gratis deals staan. Deze deals moet je kiezen!

Je krijgt dan namelijk 1 + 1 gratis en er gaat 12 euro van de 20 euro besteding af. Nu snappen we dat het misschien een beetje onduidelijk is, dus hebben we een prachtig voorbeeld voor je gemaakt:

Voorbeeld 1:

Bij de Bulls and Dogs is een speciale actie met 1 + 1 gratis op bepaalde producten. Je hebt onder andere bij Coca Cola, french fries en bij the classic dog deze actie. We hebben 2 cola’s, 2 french fries en 2 classic dogs besteld, wat op een subtotaal van 24 euro komt. Vervolgens gaat er 12 euro korting vanaf (dit is de kortingscode) en daar gaat vervolgens de korting van de 1 + 1 gratis actie nog af (8 euro). Tot slot komt er 2,99 aan bezorgkosten bij.

Het totaal is hierdoor niet op €27,99 uitgekomen maar op slechts €6,99! Dat is 21 euro korting.

Dubbele korting bij Ubereats

Dankzij de dubbele korting is het mogelijk om echt heel goedkoop eten te bestellen. Het is ons zelfs gelukt om goedkoper eten te bestellen dan dat je zelf gaat koken. Neem bijvoorbeeld de volgende bestelling:

Bij de Burger Bar hebben we een Irish beef burger besteld met french fries. Hier was een 1 + 1 gratis actie, die trouwens bijna altijd bij dit restaurant is. Hierdoor was de rekening eerst €22,40. Hier ging een kortingscode van 10 euro af, waardoor de prijs op €12,40 kwam. Tot slot ging de 1 + 1 gratis actie van de prijs af. Vervolgens kwamen de bezorgkosten er nog bij, die waren €3,45. Uiteindelijk is de totale prijs voor de bestelling slechts €1,82.

Heb jij weleens een hamburger en patat voor 2 personen gekocht voor minder dan €2? Wij niet..

 

Wil jij dit ook?

Download dan de Uber Eats app en gebruik bijvoorbeeld de volgende code: eats-dmh1vavuue

Je krijgt dan 12 euro korting vanaf 20 euro besteding. Vergeet jezelf niet aan te melden voor de uber eats nieuwsbrief, je krijgt daarna elke week kortingscodes via de e-mail.

Heb je al vaker besteld bij Uber Eats? ook dan is het mogelijk om extra korting te krijgen. Je kan namelijk vrienden uitnodigen, in ruil voor elke vriend krijg je een kortingscode van 10 of 15 euro. Daarnaast krijg ook jij e-mails met kortingscodes om te bestellen.

Let’s save some money!

Wil  je op de hoogte blijven van alle bespaartips? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

    sidebar-bottom

    Deel dit artikel:

    De Spaarmakkelijk nieuwsbrief

    Wil jij als eerste nieuwe shoppingtips & kortingscodes ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!