Temu affiliate programma

Temu heeft een eigen Affiliate programma waarmee je geld kunt verdienen door bezoekers te verwijzen naar Temu, bijvoorbeeld met je social media kanalen of eigen website. Op deze pagina lees je alle informatie die je nodig hebt om te starten met Temu affiliate, veelgestelde vragen en tips.

Laatste update:
Temu logo

Temu affiliate programma

Temu heeft een eigen Affiliate programma waarmee je geld kunt verdienen door bezoekers te verwijzen naar Temu, bijvoorbeeld met je social media kanalen of eigen website. Op deze pagina lees je alle informatie die je nodig hebt om te starten met Temu affiliate, veelgestelde vragen en tips.

Temu logo
Temu logo

Hoe werkt het?

Als Temu Affiliate krijg je een persoonlijke link en kortingscode waarmee mensen 50% korting krijgen op hun eerste bestelling. Daarnaast krijgen ze een €100 coupon bundle. Dit zijn een aantal Temu kortingscodes ter waarde van 100 euro, die ze bij hun eerste bestelling kunnen gebruiken. Dit zijn codes zoals €5 korting vanaf €10, €10 korting vanaf 15 euro en €30 korting vanaf 50 euro. Voor iedere nieuwe app download krijg je als affiliate €2 euro en je krijgt 20% commissie over de orderwaarde van hun bestelling.

Stappenplan voor Temu affiliates

  1. Download de Temu app. Heb je de app al? Vul dan deze code in bij de zoekbalk: AFFL30746
  2. Maak een account aan
  3. Ga naar ‘Earn credits & Free gifts’ bij je account
  4. Klik op ‘affiliate’
  5. Kopieer je eigen, unieke affiliate link en/of code
  6. Breng de link of code onder de aandacht bij potentiële klanten
  7. Verdien een commissie per app download of sales.
  8. Laat je inkomsten uitbetalen via PayPal

Account overzicht

Temu affiliate account overzicht

Hoeveel kun je verdienen met Temu?

Hoeveel je als Temu affiliate kunt verdienen hangt af van het aantal sales en app downloads dat men via jouw affiliate link of code doet. Temu zelf geeft aan dat je tot 100.000 dollar kunt verdienen, echter lijkt dit een beetje onrealistisch. Als je een groot bereik hebt, kun je zeker honderden tot duizenden euro’s per maand verdienen. Wij zijn zelf ook Temu affiliate en hebben daar tot nu toe meer dan €1000 euro mee verdiend. Als je een viral video hebt die miljoenen keren bekeken wordt, dan kan dat je al snel een paar duizend euro opleveren mits jouw code of link duidelijk zichtbaar is.

Type sale Commissie
Nieuwe app download €2 per download
Eerste bestelling 20% van de orderwaarde

Leaderboard

In de Temu app kun je ook een leaderboard zien, de ‘€5000 ranking race’, met daarop de verdiensten van alle andere affiliates. De top 50 personen met de hoogste inkomsten krijgen een bonus. De bonus varieert van €10 op plek 50 tot €1000 voor de nummer 1. Dit is dus een extra stimulans om meer sales te doen!

Positie in top 50 Bonus
1 €1000
2 €700
3 €600
4 €450
5 €350
6 €300
7 €250
8 €200
9 €150
10 €100
11-20 €50
21-30 €20
31-50 €10

Temu Referral Race Bonus

Naast de normale inkomsten en het leaderboard is er ook nog de Referral Race Bonus. Dit is een extra bonus die je krijgt als je een minimum aantal app downloads of sales doet in een bepaalde periode. Het begint met een bonus van €6 die je krijgt als je minimaal 3 app downloads of eerste bestellingen hebt gerealiseerd. De volgende bonus is €15 en krijg je als je minimaal 10 app downloads of eerste bestellingen hebt gerealiseerd. Dit loopt op tot een bonus van €5000. Iedere week wordt de bonus gereset. Als je in een week dus maar 2 app downloads hebt gerealiseerd krijg je geen bonus en begin je de week erna weer op 0. Maar als je 10 app downloads en 5 bestellingen hebt gerealiseerd, dan krijg je dus in totaal €16 euro bonus. Dit is dus bovenop je normale inkomsten!

Uitbetalen

Het uitbetalen van je affiliate inkomsten op Temu is erg makkelijk. Je moet hiervoor je PayPal account koppelen aan Temu. Zodra de koppeling is gemaakt, kun je een uitbetaling aanvragen. Houd er rekening mee dat je inkomsten vaak eerst op ‘pending’ staan. Dit verplaatst zich binnen 3 dagen naar ‘Cash’ zodra de bestelling geleverd is. Je inkomsten in ‘Cash’ kun je uit laten betalen wanneer je wilt, maar het minimum is €20. Klik hiervoor op de knop ‘Withdraw via PayPal’. Bevestig vervolgens de uitbetaling, en het geld staat meestal dezelfde dag nog op je PayPal account.

Account overzicht

Temu Affiliate Leaderboard-nieuw

Referral Race Bonus

Temu Affiliate Refferal Race Bonus (1)

Commissie History

Temu affiliate geschiedenis

Veelgestelde vragen

TEMU is een nieuw online shopping platform, vergelijkbaar met zoals AliExpress en Wish. Temu is in 2022 opgericht door het Chinese Pinduodu en vanaf mei 2023 is Temu actief op de Nederlandse markt. Je kunt er veel verschillende producten kopen, van kleding tot elektronische producten en make-up. Vrijwel alles dat je kunt bedenken. Het platform staat bekend om zijn aantrekkelijke prijzen en hoge kortingen.
Je mag absoluut niet je eigen affiliate link of code misbruiken. Ga dus niet zelf een account aanmaken op een tweede telefoon met je eigen gegevens of via je eigen link bestellingen plaatsen. Temu heeft geavanceerde systemen die fraude kunnen ontdekken, waardoor je vrijwel zeker ontdekt wordt. Je kunt dan niet meer meedoen met het affiliate programma.
Er zijn verschillende manieren waarop je Temu als affiliate kunt promoten. Je kunt social media gebruiken door in een post te verwijzen naar je code of link, je kunt het in je bio zetten, op je eigen website plaatsen, doorsturen naar vrienden of in een nieuwsbrief delen. Je mag niet adverteren op de merknaam van Temu.
In de Temu app kun je zien hoeveel sales je hebt gedaan en welke commissie je daarvoor hebt gekregen. Ook zie je hoeveel mensen via jouw link of code de app hebben gedownload. Je ziet dit staan onder ‘history’ op de affiliate pagina.

Ja, wij vinden Temu een betrouwbare partij. Zelf zijn wij ook Temu affiliate en tot op heden hebben wij geen problemen of negatieve ervaringen gehad. De uitbetalingen verlopen altijd vlot en zonder problemen.

Logo spaarmakkelijk.nl

Auteur: Redactie spaarmakkelijk.nl

Al vanaf 2020 helpt Spaarmakkelijk.nl haar bezoekers met slimme shoppingtips. Vanaf 2023 delen wij ook kortingscodes op ons TikTok account @bestekortingscodes. De kortingscodes testen wij zelf, dus ze werken écht.