Goedkope maandlenzen bestellen

Wist je dat het vaak een stuk voordeliger is om je maandlenzen te bestellen op het internet, dan te kopen bij de opticien in de buurt? In dit artikel laten we zien waar je het beste goedkope maandlenzen kan bestellen en hoeveel dit per website scheelt!

Waar moet je op letten als je lenzen gaat bestellen?

Ten eerste is het belangrijk dat je ogen worden opgemeten door een gecertificeerde opticien. Het is namelijk zeer belangrijk dat de oogmeting goed is, zodat je de juiste lenzen kan kopen. De opticien zal lenzen aanbevelen die het beste bij je ogen passen hij zal ook een recept meegeven met onder andere de sterkte van je ogen daarop. Met die informatie kan je je lenzen overal bestellen. De opticien adviseert om ten minste 1 keer per jaar je ogen te laten controleren, soms veranderd de sterkte van je ogen namelijk in de loop der tijd

Wat is het verschil tussen maandlenzen?

Allereerst is het belangrijk om te weten welke maandlenzen je op dit moment gebruikt. De meest populaire maandlenzen in Nederland zijn: de Biofinity van Coopervision, Air Optix® Aqua en de Clariti 1 Day. Je hebt waarschijnlijk de eerste keer een huismerk gekregen van je opticien. Deze komen allemaal van een grote producent vandaan die vaak exact dezelfde modellen maakt voor andere bedrijven. Je kan op de meeste lenzenwebsites kijken welk model vergelijkbaar is met die van jouw opticien.

Koop de juiste hoeveelheid maandlenzen

Het is handig om een grotere hoeveelheid lenzen in te slaan als je weet dat de lenzen die je nu draagt passen bij jouw ogen. Je kan lenzen vaak per doosje van 6 stuks bestellen, je hebt dan voor een half jaar aan lenzen in huis. Wij adviseren om voor 12 maanden te bestellen, zodat je bij de meeste websites geen verzendkosten betaald.

Prijsvergelijking maandlenzen:

We hebben een vergelijking gemaakt van verschillende websites die lenzen verkopen. Als voorbeeld nemen we de Biofinity van CooperVision. Dit zijn de meest populaire lenzen in Nederland. Grote kans dat jij ze dus ook gebruikt!

Website: Prijs: Bestellen:
Sightful €20,99 Klik hier!
VisionDirect €24,98 Klik hier!
Lensdeal €23,49 Klik hier!
123lens €37,47 Klik hier!

 

Er zit dus bijna 17 euro verschil tussen de verschillende websites. Een verschil dat zelfs wij niet hadden verwacht! Dit maakt weer duidelijk dat je altijd de prijs van een product moet vergelijken op het internet.

Goedkoopste lenzen bestellen bij Sightful

Het loont dus zeker om even te vergelijken waar de lenzen het goedkoopste zijn. Wij zijn zeer tevreden over de lenzen van Sightful.nl. De lenzen worden snel bezorgd en zijn hier het voordeligste te koop op het internet. Vanaf 49 euro worden de lenzen gratis bezorgd in Nederland en België. Je hebt er niet alleen maandlenzen; Sightful heeft een breed assortiment met verschillende lenzen voor elk type oog.

Online lenzen bestellen bij Sightful is makkelijk en snel

Als je de bestelling voor 22:00 besteld heb je de lenzen de volgende dag in huis. Dat is handig als je lenzen bijna op zijn! Daarnaast kan je via de website een account aanmaken, waarna de sterkte van je lenzen bewaard blijft. Als je dus na een half jaar of jaar weer opnieuw gaat bestellen, kan je dat met 1 klik doen.

Deel dit artikel:

De Spaarmakkelijk nieuwsbrief

Wil jij als eerste nieuwe shoppingtips & kortingscodes ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!