Goedkope palletkussens: beste uit de test

Het is superleuk om een palletbank te maken van oude houten pallets.  Wanneer je het nog comfortabeler wil maken, koop je een set palletkussens. Je hebt kant-en-klare kussens die precies de maat van een standaard palletbank zijn.

De prijzen verschillen echter enorm. Zo heb je een set voor slechts €40 maar ook een set voor meer dan €200 euro. Wij zijn op onderzoek uitgegaan en hebben een aantal palletkussens voor je getest!

HANKO palletkussen

Dit is met voorsprong het kussen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding!

Dit palletkussen bestaat standaard uit een zitkussen en een kussen voor de rugleuning. Hierdoor hoef je in tegenstelling tot een hoop andere merken geen twee kussens te kopen. Dit kussen heeft de standaardmaat van 120 x 49 x 8 cm per deel. Het past daarmee op alle palletbanken van 120 cm en een rugleuning van max 50 cm. Je kan het kussen in 6 verschillende kleuren bestellen. Je kan het kussen bestellen via Amazon. Klik hier om naar het product te gaan!

Gutekissen palletkussen

Deze palletkussens hebben een mooi strak zitkussen en een kussen voor de rugleuning met een mooi motief. De kussens zijn in 18 verschillende kleuren verkrijgbaar, wat uniek is voor palletkussens. Deze palletkussens zijn in een hoop verschillende maten verkrijgbaar: 40, 60 of 80 cm diep en allemaal met een lengte van 120 cm. Deze kussens zijn dus ook geschikt voor een EPAL-pallet. Deze kussens zijn per stuk verkrijgbaar vanaf €32, voor een set betaal je rond de €59. Je kan het kussen bestellen via Amazon.  Klik hier om naar het product te gaan!

Xenos palletkussen

Wanneer je liever een palletkussen wil bestellen die je in de winkel kunt kopen, is dit model van de Xenos het beste alternatief. Het kussen is in twee verschillende kleuren verkrijgbaar: grijs en crème. Het kussen voor het zitvlak is 120 x 80 cm en voor de rugleuning 120 x 50 cm. Deze kussens zijn iets minder dik, namelijk 8 cm. Je kan het kussen bestellen via de website of ophalen in de winkel. Klik hier om naar het product te gaan!

POKAR palletkussen

Deze palletkussens zijn iets duurder dan de andere modellen. Dat is ook met een reden: deze palletkussens zijn van zeer goede kwaliteit en verkleuren niet in de zon. De kussens zijn daarnaast extra dik: 15 cm. Hierdoor zit je gegarandeerd lekker op je palletbank. De palletkussens van POKAR zijn in 10 verschillende kleuren verkrijgbaar. De kussens zijn 120 x 80 voor het zitgedeelte en 120 x 40 voor het kussen voor de rugleuning. Je kan het kussen bestellen via Amazon.  Klik hier om naar het product te gaan!

Rexproduct Oslo palletkussen

Dit palletkussen heeft een modern design. Het is verkrijgbaar in de kleur lichtgrijs of antraciet. De kussens hebben de volgende afmeting: 120 x 82 cm en 120 x 40 cm voor de rugleuning. Hiermee passen de palletkussens op de meeste gangbare pallets. Dit zijn de duurste palletkussens uit deze lijst, ze hebben echter wel een zeer goede afwerking en uniek design. Je kan dit palletkussen via Bol.com bestellen. Klik hier om naar het product te gaan!

Let’s save some money!

Wil  je op de hoogte blijven van alle bespaartips? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

    sidebar-bottom

    Deel dit artikel:

    De Spaarmakkelijk nieuwsbrief

    Wil jij als eerste nieuwe shoppingtips & kortingscodes ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!