Review: Goedkope box pads van AliExpress

Bij de zoektocht naar goedkope box pads kwam ik op verschillende websites een groot aantal modellen tegen. Het viel mij op dat de prijzen enorm variëren en dat de box pads vanaf zo’n €19 te koop zijn op websites zoals Bol.com en Decathlon. Toen ik op de website van AliExpress kwam, ontdekte ik dat hier exact dezelfde modellen staan, voor slechts een paar euro! Ik heb de gok gewaagd en 2 stuks besteld.

Prijs:

De prijs voor de box pads was slechts €1,33 per stuk. Er komen per stuk wel €1,88 verzendkosten bij, waarmee het totaal op €3,21 per stuk komt. Ik heb ze 1 voor 1 besteld, omdat je zo de goedkoopste verzendkosten hebt. Voor een setje ben je dus €6,42 kwijt, inclusief verzendkosten. Dit is bijna 3 keer zo goedkoop als bij de Nederlandse verkopers!

Levertijd:

Toen ik de bestelling plaatste was ik best wel sceptisch over de levertijd van de producten. Er stond een verwachte levertijd van 30-50 dagen, wat natuurlijk heel erg lang is! Ik heb de boxpads besteld op 04-05-2021, op 17-05-2021 werden ze al bezorgd! Dat is dus een levertijd van slechts 13 dagen.

Kwaliteit:

Ik ben tevreden over de kwaliteit van de box pads. Ik heb gekozen voor het zwarte model i.p.v. de rode. De box pads worden geleverd in een plastic verpakking met daarin de box pads nog verpakt in een plastic zak. De box pads hebben een stevige vulling en hebben een handschoen waar kleine maar ook grote handen in passen. De handschoen is doormiddel van een klittenband strip stevig aan te trekken en dit voorkomt dat hij losschiet. De box pads zijn gemaakt van een soort nep leer en nadat ik de box pads enkele keren heb gebruikt, zijn deze nog in goede staat. De box pads hebben de volgende afmetingen: 24.5×19.6x5cm en zijn hiermee groot genoeg voor de gemiddelde boxer. De box pads zijn te gebruiken voor zowel je linker als rechter hand.

Conclusie:

De kwaliteit van deze box pads is zeker voldoende! Wat opvallend is, is het feit dat de box pads exact hetzelfde zijn als de modellen die worden verkocht op bol.com. Het is dus duidelijk dat je veel beter een aantal dagen kunt wachten en hiermee 3 keer zo goedkoop uit bent.

Bestellen:

Ben je enthousiast geworden en wil je het product ook bestellen? Klik hier om naar het product en de verkoper te gaan! 

TIP: wil je een grotere box pad? kies dan voor dit model!

Let’s save some money!

Wil  je op de hoogte blijven van alle bespaartips? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

    sidebar-bottom

    Deel dit artikel:

    De Spaarmakkelijk nieuwsbrief

    Wil jij als eerste nieuwe shoppingtips & kortingscodes ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!